Zorg Nazorg
Nazorg

Ook na de uitvaart zijn we er
voor jou.

Na het afscheid volgen er heel wat administratieve en fiscale verplichtingen. Binnen het Sereni netwerk kan je als nabestaande steunen op een uitgebreid netwerk van fiscale juristen die je persoonlijk bijstaan bij de administratieve en fiscale afhandeling. Via het persoonlijke Online portaal Mijn Sereni kan je een handig stappenplan om alle administratieve zaken in orde te brengen. Je kan gratis beroep doen op een fiscaal jurist om je vragen te beantwoorden en je professioneel advies te geven.

Toen mijn schoonvader stierf, is schoonheid een grote troost geweest.

Maud Bekaert – Letterbeeldhouwer, Atelier De Wolk.
Nazorg

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Een juiste begeleiding na het afscheid helpt bij de verwerking. Rouwcentrum Deseyne helpt je op weg en brengt je in contact met ervaren consulenten. Bij Rouwcentrum Deseyne laten we je niet los na de uitvaart. Wij bieden bijstand aan op zowel emotioneel, administratief als fiscaal gebied.

Het is het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwpsycholoog helpt je om ruimte te scheppen, maar ook om weer structuur aan te brengen in je dagelijkse leven. Gun jezelf dus zo’n eerste begeleidingsgesprek.

Heb je nood aan een gesprek en wens je op de hoogte te blijven wat we aanbieden naar nazorg? Neem dan contact met onze nazorgconsulente Barbara Drieghe.

Contacteer Barbara Drieghe

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw.

ONTroerd Magazine

Praten over verdriet, dat is heel belangrijk in dat proces van afscheid.

Maja Jantar – Kunstenares.
Nazorg

Administratieve & fiscale onderwerpen

Het is het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je fiscaliteit is onlosmakelijk verbonden met overlijden. Het aanvragen van de nodige attesten om aangifte van erfbelasting mogelijk te maken, het berekenen van de erfbelasting en ja zelfs successieplanning zijn zaken die de moeite waard zijn om je bij te laten bijstaan.

Administratieve verplichtingen na het afscheid zijn onvermijdelijk. Maak gebruik van ons handige online stappenplan of laat je persoonlijk bijstaan.

Mijn Sereni

Neem contact met ons op

We delen met jullie graag ook artikels, informatie en steun over verschillende onderwerpen, relevant voor jouw situatie.

Meer dan alleen uitvaart