Plan een uitvaart

Samen geven we vorm aan het afscheid. Een uitvaart regelen start
met een goed gesprek. We ontzorgen je van alle praktische beslommeringen.

Verzeker je uitvaart

Verzekering je uitvaart

Dankzij een uitvaartverzekering worden de kosten van je begrafenis of je crematie gedekt. Je stelt je naasten gerust en geeft ze ruimte en tijd om te rouwen. Het financiële luik van je uitvaart is geregeld. Het organiseren van een begrafenis is moeilijk. Je naasten willen er zeker van zijn dat elk detail voorzien is, van de muziek, het rouwdruk tot de rouwmaaltijd. Als je je wensen nergens hebt vastgelegd, is dat een extra belasting voor je nabestaanden.

Je kan via Sereni als onafhankelijke partij* een uivaartverzekering afsluiten bij erkende verzekeraars of een Sereni uitvaartverzekering afsluiten.

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten.
Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw.

Traditionele begrafenissen of
een dienst in onze aula’s

In samenspraak met de priester van de eigen parochie denken we niet alleen een concept uit voor de begrafenis, die perfect bij de overledene past, ook zorgen we ervoor dat met veel respect de traditionele waarden en normen gerespecteerd blijven.

Koffietafel of rouwmaaltijd na de begrafenis

Contacteer ons

Historiek Deseyne

Een koffietafel of rouwmaaltijd is een moment van samenzijn met familie en vrienden. Wij kleden dit helemaal in op jouw maat: formeel of informeel. In onze uitvaartcentra organiseren we voor jou een receptie, walking dinner of rouwmaaltijd om na te praten, herinneringen op te halen en samen te rouwen. Rouwen is niet loslaten, maar verbinden. Een koffietafel of rouwmaaltijd is een belangrijk moment bij het afscheid nemen, waarbij men familie, vrienden en kennissen weerziet. Het is een gelegenheid om bij te praten over de overledene of over fijne momenten die men met hem of haar had. Rouwcentrum Deseyne biedt rouwmaaltijden in eigen ruimte. Rouwcentrum Deseyne wenst de bezoekers een huiselijk gevoel mee te geven.

Plan het afscheid online in enkele stappen

Mensen verbinden en duidelijkheid brengen is onze sterkte. Daarom biedt Sereni de mogelijkheid om een uitvaart ook online te plannen. Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw.

Mijn uitvaartplan